Vrijwilliger worden Nieuws
Header
Huttenbouw

Je mag je eigen hut bouwen! De laatste nacht wordt er in geslapen dus bedenk goed hoe je dit gaat doen! Heb je hem nog niet af? Geen zorgen! Op de oudermiddag wordt er goed geholpen en de hut is dan ineens een stukje verder. Om je hut te bouwen neem je zelf een hamer en spijkers van maximaal 5 cm mee. Verder heb je niets nodig.

Crea

Elke dag knutselen we de mooiste knutsels. We gaan hierin mee in het thema. We proberen zoveel mogelijk aan de kinderen over te laten zodat hun creativiteit geprikkeld wordt. Ook wordt er wel eens geschminkt en af en toe mooie kapsels gecreƫerd.

Disco

Het is feest! Vanaf 19:00 gaat de poort open en kun je heerlijk dansen op de muziek. En het wordt nog beter, want popcorn, suikerspin en siroop zijn vanavond helemaal gratis! Om 21:00 is het feest helaas afgelopen en word je opgehaald door je ouder of voogd. Dus trek je dansschoenen aan en kom gezellig feesten!

Viswedstrijd

Wie vangt de grootste vis? Tijdens deze wedstrijd kunnen de kinderen onder begeleiding genieten van de rust die het vissen met zich meebrengt. De winnaar gaat naar huis met de eerste prijs. Als je mee wilt doen aan deze wedstrijd, dan dien je jezelf 's ochtends vroeg in te schrijven bij de tafel voor het vissen. Het is belangrijk om op tijd te zijn, want anders zijn de inschrijvingen al vol. Na het inchecken bij de poort kun je jezelf direct inschrijven en meedoen aan deze leuke activiteit voor kinderen.

Talentenshow

Welkom bij onze talentenshow! Deze avond draait alles om jouw talent. Of je nu kunt zingen, dansen, jongleren of misschien wel iets heel anders kunt, wij willen dat jij je talent met ons deelt.

De show begint om 19:00 en duurt tot 21:00. Tijdens deze twee uur krijg jij de kans om te laten zien waar je goed in bent. En wie weet win jij wel die mooie beker! Maar het belangrijkste is dat je plezier hebt en dat wij allemaal kunnen meegenieten van jouw talent.

Ouderochtend

Je hut afmaken samen met papa, mama, opa, oma, grote broer, zus, tante, oom of verzorgers. Vanaf 10:00 tot 12:00 is iedereen welkom om mee te komen timmeren! Voor ouders gelden dezelfde regels als voor kinderen: dichte schoenen en alleen een hamer en spijkers meenemen

Vloer, muur of dak klaar? Vergeet niet om hem te laten keuren door een medewerker in een rood shirtje. Zo weten we zeker dat alle hutten na 2 weken helemaal veilig zijn om in te slapen.

Feestavond

Wie gaat er dit jaar onder de derriedouche? Wie is de medewerker van het jaar? Wie heeft de creatiefste hut? Wie heeft de sterkste hut? Wie had er ook alweer de talentenshow gewonnen? Een avond voor entertainment.  Als we uitgefeest zijn en het weer laat het toe gaan we lekker naar onze hut om te slapen!

Let op! Het programma eindigt eerder, namelijk om 14:00. Vanaf 18:30 kunnen de hutten worden ingericht. Het feest zelf duurt van 19:00 tot 23:00. Wie blijft slapen moet op vrijdag om 07:00 opgehaald worden.

Sport & entertainment

We beginnen de dag met het entertainment team. Hier worden de mededelingen verteld, het kamplied, en een kleine show neergezet. Smiddags sluiten we met zijn alle de dag af.  Overdag zorgen we dat er nog groepsactiviteiten gedaan kunnen worden dmv spellen, survivalbaan, of iets anders.

Privacy Statement Cookie verklaring