Uw kind vooraf aanmelden

De voorinschrijvingen voor de KVS 2018 zijn geopend! Vul hieronder de gegevens van uw kind in. U krijgt binnen een paar minuten een e-mail met daarin de aanmelding. Heeft u de e-mail niet ontvangen, kijk dan even in uw SPAM folder.

Kind
Polsbandje
  1. Ieder kind krijgt op zijn/haar eerste dag, bij de ingang van het terrein, een polsbandje om. Het nummer op dit polsbandje is gekoppeld aan de gegevens van uw kind, zodat we deze altijd bij de hand hebben. Tijdens de KVS zijn er twee soorten polsbandjes in gebruik, namelijk een gele en een witte.

    Kinderen met een wit polsbandje mogen na afloop van het programma alleen naar huis.

    Kinderen met een geel polsbandje mogen na afloop van het programma enkel onder begeleiding van een volwassene naar huis.

    LET OP: Gaat uw kind voor het einde van het programma naar huis? Wilt u dit ons dan laten weten d.m.v. een telefoontje of een briefje?

EHBO
  1. Op verzoek van onze EHBO'ers willen we graag weten of uw kind allergieën heeft en hoe we hiermee om moeten gaan in geval dat er een allergische reactie optreedt. Denk bijvoorbeeld aan een allergie voor insektenbeten, voedingsmiddelen (we delen iedere dag een traktatie uit!) en/of (wond)verzorgingsmiddelen die bij de EHBO gebruikt kunnen worden.

  2. Op verzoek van onze EHBO'ers willen we graag weten of uw kind medicatie gebruikt tijdens het evenement. Indien uw kind medicatie gebruikt zal er bij de inschrijfbevestiging een bijlage gevoegd worden. Wij vragen u vriendelijk dit formulier in te vullen en samen met de medicijnen aan een van onze EHBO'ers te geven. De medicijnen worden dan veilig in een afgesloten kast bewaard, tot het tijd is om ze in te nemen.

  3. Tijdens het evenement krijgen onze EHBO'ers soms de vraag van een kind of ze paracetamol mogen. Aangezien we niet zomaar medicijnen verstrekken aan kinderen, kunt u hierbij aangeven of u daar toestemming voor geeft.

Contactpersoon