Vrijwilliger worden Nieuws
Header

Over de Kinder Vakantie Spelen

De stichting Kinder Vakantie Spelen Spijkenisse bestaat al ruim 40 jaar. De stichting is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van subsidies en donaties. De KVS heeft als doel het organiseren van vakantieactiviteiten voor kinderen, met name die van minder financieel draagkrachtige ouders, waarbij tijdens de activiteiten de ontwikkeling van creativiteit, inzicht en samenwerking zoveel mogelijk gestimuleerd wordt. Dit houdt in, dat er weinig tot geen attracties zullen zijn, maar wel veel materiaal, waar de kinderen zelf wat mee kunnen doen.

Ik wil mee doen
Dit kun je verwachten
Talentenshow

Welkom bij onze talentenshow! Deze avond draait alles om jouw talent. Of je nu kunt zingen, dansen, jongleren of misschien wel iets heel anders kunt, wij willen dat jij je talent met ons deelt.

De show begint om 19:00 en duurt tot 21:00. Tijdens deze twee uur krijg jij de kans om te laten zien waar je goed in bent. En wie weet win jij wel die mooie beker! Maar het belangrijkste is dat je plezier hebt en dat wij allemaal kunnen meegenieten van jouw talent.

Disco

Het is feest! Vanaf 19:00 gaat de poort open en kun je heerlijk dansen op de muziek. En het wordt nog beter, want popcorn, suikerspin en siroop zijn vanavond helemaal gratis! Om 21:00 is het feest helaas afgelopen en word je opgehaald door je ouder of voogd. Dus trek je dansschoenen aan en kom gezellig feesten!

Feestavond

Wie gaat er dit jaar onder de derriedouche? Wie is de medewerker van het jaar? Wie heeft de creatiefste hut? Wie heeft de sterkste hut? Wie had er ook alweer de talentenshow gewonnen? Een avond voor entertainment.  Als we uitgefeest zijn en het weer laat het toe gaan we lekker naar onze hut om te slapen!

Let op! Het programma eindigt eerder, namelijk om 14:00. Vanaf 18:30 kunnen de hutten worden ingericht. Het feest zelf duurt van 19:00 tot 23:00. Wie blijft slapen moet op vrijdag om 07:00 opgehaald worden.

Crea

Elke dag knutselen we de mooiste knutsels. We gaan hierin mee in het thema. We proberen zoveel mogelijk aan de kinderen over te laten zodat hun creativiteit geprikkeld wordt. Ook wordt er wel eens geschminkt en af en toe mooie kapsels gecreƫerd.

Vrijwilligers

Word vrijwilliger!

De Kinder Vakantie Spelen is een zomerevenement voor kinderen en draait volledig op vrijwilligers. De KVS is altijd op zoek naar leuke, enthousiaste medewerkers die willen bijdragen aan het succes van het evenement. Als vrijwilliger kun je een waardevolle bijdrage leveren aan de vakantiebeleving van de kinderen.

Als je interesse hebt om mee te doen als vrijwilliger, kun je contact opnemen met de organisatie via info@kvs-spijkenisse.nl. Er zijn verschillende taken waarbij vrijwilligers nodig zijn, zoals het begeleiden van activiteiten, het verzorgen van eten en drinken en het assisteren bij de op- en afbouw van het evenement.

Ik word vrijwilliger
Privacy Statement Cookie verklaring