Vrijwilliger worden Nieuws
Header

Over de Kinder Vakantie Spelen

De stichting Kinder Vakantie Spelen Spijkenisse bestaat al ruim 40 jaar. De stichting is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van subsidies en donaties. De KVS heeft als doel het organiseren van vakantieactiviteiten voor kinderen, met name die van minder financieel draagkrachtige ouders, waarbij tijdens de activiteiten de ontwikkeling van creativiteit, inzicht en samenwerking zoveel mogelijk gestimuleerd wordt. Dit houdt in, dat er weinig tot geen attracties zullen zijn, maar wel veel materiaal, waar de kinderen zelf wat mee kunnen doen.

Ik wil mee doen
Dit kun je verwachten
Crea

Elke dag knutselen we de mooiste knutsels. We gaan hierin mee in het thema. We proberen zoveel mogelijk aan de kinderen over te laten zodat hun creativiteit geprikkeld wordt. Ook wordt er wel eens geschminkt en af en toe mooie kapsels gecreƫerd.

Hindernisbaan

Lekker modderhappen

Feestavond

Wie gaat er dit jaar onder de derriedouche? wie is de medewerker van het jaar? Wie heeft de creatiefste hut? Wie heeft de sterkste hut? Wie had er ook alweer de talentenshow gewonnen?   Een avond voor entertainment.  Als we uitgefeest zijn gaan we lekker naar onze hut om te slapen!

Talentenshow

Laat ons meegenieten van jou talent! Wie weet win jij wel die mooie beker!

Vrijwilligers

Word vrijwilliger!

De KVS is altijd opzoek naar leuke, enthousiaste medewerkers! Interesse of liever iets anders voor ons betekenen? Laat het ons weten en neem contact met ons op via info@kvs-spijkenisse.nl

Ik word vrijwilliger
Privacy Statement Cookie verklaring