Vrijwilliger worden Nieuws
Header

Over de Kinder Vakantie Spelen

De stichting Kinder Vakantie Spelen Spijkenisse bestaat al ruim 40 jaar. De stichting is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van subsidies en donaties. De KVS heeft als doel het organiseren van vakantieactiviteiten voor kinderen, met name die van minder financieel draagkrachtige ouders, waarbij tijdens de activiteiten de ontwikkeling van creativiteit, inzicht en samenwerking zoveel mogelijk gestimuleerd wordt. Dit houdt in, dat er weinig tot geen attracties zullen zijn, maar wel veel materiaal, waar de kinderen zelf wat mee kunnen doen.

Ik wil mee doen
Dit kun je verwachten
Crea

Elke dag knutselen we de mooiste knutsels. We gaan hierin mee in het thema. We proberen zoveel mogelijk aan de kinderen over te laten zodat hun creativiteit geprikkeld wordt. Ook wordt er wel eens geschminkt en af en toe mooie kapsels gecreƫerd.

Disco

Lekker dansen! Popcorn, suikerspin en siroop zijn vanavond gratis! Vanaf 19:00 is onze poort open en hebben we een fantastische avond vol dansen en muziek tot 21:00.

Talentenshow

Laat ons meegenieten van jou talent! Wie weet win jij wel die mooie beker!

Oudermiddag

Je hut afmaken samen met papa, mama, opa, oma, grote broer, zus, tante, oom of verzorgers. Vanaf 13:00 is iedereen welkom om de rest van de middag mee te komen timmeren!

Vrijwilligers

Word vrijwilliger!

De KVS is altijd opzoek naar leuke, enthousiaste medewerkers! Interesse of liever iets anders voor ons betekenen? Laat het ons weten en neem contact met ons op via info@kvs-spijkenisse.nl

Ik word vrijwilliger
Privacy Statement Cookie verklaring