Vrijwilliger worden Nieuws
Header

Over de Kinder Vakantie Spelen

De stichting Kinder Vakantie Spelen Spijkenisse bestaat al ruim 40 jaar. De stichting is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van subsidies en donaties. De KVS heeft als doel het organiseren van vakantieactiviteiten voor kinderen, met name die van minder financieel draagkrachtige ouders, waarbij tijdens de activiteiten de ontwikkeling van creativiteit, inzicht en samenwerking zoveel mogelijk gestimuleerd wordt. Dit houdt in, dat er weinig tot geen attracties zullen zijn, maar wel veel materiaal, waar de kinderen zelf wat mee kunnen doen.

Ik wil mee doen
Dit kun je verwachten
Huttenbouw

Je mag je eigen hut bouwen! De laatste nacht wordt er in geslapen dus bedenk goed hoe je dit gaat doen! Heb je hem nog niet af? Geen zorgen! Op de oudermiddag wordt er goed geholpen en de hut is dan ineens een stukje verder.

Oudermiddag

Je hut afmaken samen met papa, mama, opa, oma, grote broer, zus, tante, oom of verzorgers. Vanaf 13:00 is iedereen welkom om de rest van de middag mee te komen timmeren!

Sport & entertainment

We beginnen de dag met het entertainment team. Hier worden de mededelingen verteld, het kamplied, en een kleine show neergezet. Smiddags sluiten we met zijn alle de dag af.  Overdag zorgen we dat er nog groepsactiviteiten gedaan kunnen worden dmv spellen, survivalbaan, of iets anders.

Disco

Lekker dansen! Popcorn, suikerspin en siroop zijn vanavond gratis! Vanaf 19:00 is onze poort open en hebben we een fantastische avond vol dansen en muziek tot 21:00.

Vrijwilligers

Word vrijwilliger!

De KVS is altijd opzoek naar leuke, enthousiaste medewerkers! Interesse of liever iets anders voor ons betekenen? Laat het ons weten en neem contact met ons op via info@kvs-spijkenisse.nl

Ik word vrijwilliger
Privacy Statement Cookie verklaring