Toegangsprijs

De toegangsprijs voor de KVS is €2,00 per persoon per dag.

Geen zin om lang in de rij te staan bij de entree? Het is ook mogelijk om een weekkaart te kopen. Een weekkaart kost in de eerste week €10,00 en in de tweede week €8,

Polsbandjes

Ieder kind krijgt op zijn/haar eerste dag, bij de ingang van het terrein, een polsbandje om. Het nummer op dit polsbandje is gekoppeld aan de gegevens van uw kind, zodat we deze altijd bij de hand hebben. Tijdens de KVS zijn er twee soorten polsbandjes in gebruik, namelijk een gele en een witte.

Wit polsbandje

Kinderen met een wit polsbandje mogen na afloop van het programma alleen naar huis.

Geel polsbandje

Kinderen met een geel polsbandje mogen na afloop van het programma enkel onder begeleiding van een volwassene naar huis.

Let op: Dit is alleen van toepassing tijdens de uitloop van het programma. Indien uw kind voor het einde van het programma het terrein verlaat, dient u ons hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen of uw kind persoonlijk te komen halen.

De bandjes kunnen de volle twee weken gedragen worden, je kunt er dus mee slapen, douchen, zwemmen, etc. Mocht het zo zijn dat het bandje te strak zit, af valt of vanwege een andere reden afgaat, neem het bandje dan de volgende dag mee zodat wij je een nieuw bandje kunnen geven.