Dagboeken

 • 2015-08-13 - KVS 2015 - Dag 9

  Tijdens de Kinder Vakantie Spelen zijn er 6 hutten in de schijnwerpers gezet; een aantal hutten om goed te volgen en om over te schijven in het dagboek. We zijn vandaag weer even langsgelopen om te kijken hoe het gaat.

  Op het bouwveld komen we aan bij hut nummer 55... De hut van Team Big Smile.
  Robin, Rayven, Isa en Jealyn zitten lekker in ...

 • 2015-08-12 - KVS 2015 - Dag 8

  Het theater sluit zich aan bij het KVS-thema van dit jaar: "Van nul tot nu". Op het podium wordt elke ochtend en middag een toneelstuk opgevoerd.

  Uitvindingen... Het is rond het jaar 1800 - 1900.
  In zijn laboratorium was meneer Wright bezig met het uitvinden van een machine waarmee hij ...

 • 2015-08-11 - KVS 2015 - Dag 7

  De dag begon zoals altijd met een gezellige opening met muziek, dans en theater.
  De muziek klonk al voordat de eerste kinderen het terrein op kwamen. Medewerkers van de KVS stonden swingend op een rij voor het podium in de grote tent om de kinderen te ontvangen. Er wordt vanzelf meegedaan door ...

 • 2015-08-10 - KVS 2015 - Dag 6

  Elke dag zijn er weer nieuwe huttenbouwers bij de Kinder Vakantie Spelen. Dat kan ook niet anders, want berichten over het plezier dat de kinderen hebben op de KVS gaan als een lopend vuurtje door de hele regio.
  Vandaag is onze medewerker Hidde de aangewezen persoon om ...

 • 2015-08-07 - KVS 2015 - Dag 5

  Er was vandaag weer een jarige. Tijdens de dagopening feliciteerden wij met z'n allen Benno met zijn 10de verjaardag. Kevin, één van de medewerkers, was ook jarig en mocht ook even onze verjaardagshoed opzetten.

  De KVS heeft altijd twee oudermiddagen. Dan mogen de ouders komen helpen met het bouwen van de hutten. Vandaag om 13:00 uur kwam de ...

 • 2015-08-06 - KVS 2015 - Dag 4

  Het gaat heel goed met de hutten. Bij veel kinderen zit het dak er al op. Nog even goed dichttimmeren en hij kan worden goedgekeurd. Morgen is het oudermiddag. Dan mogen de ouders mee helpen bouwen.

  Vandaag werd de KVS bezocht door ...

 • 2015-08-05 - KVS 2015 - Dag 3

  De dagopening van vandaag was extra feestelijk met een dansoptreden van Vikingen. Ja, je leest het goed... Vikingen... die swingden erop los.

  Op het achterveld van de KVS werden vandaag sportactiviteiten georganiseerd. De kinderen konden een auto vooruit trekken, door een spinnenweb klimmen, een medewerker bekogelen met ...

 • 2015-08-04 - KVS 2015 - Dag 2

  De dag begon net als gisteren met de dagopening in de grote tent. Het enige verschil met gisteren was de grauwe frisse lucht, maar gelukkig klaarde het al snel op en konden we het grootste deel van de dag van de zon genieten.

  Tijdens de dagopening werd er weer een nieuw hoofdstuk van het toneelstuk opgevoerd. Verderop in het dagboek meer daarover.

  Vandaag waren er meer dan ...

 • 2015-08-03 - KVS 2015 - Dag 1

  Het terrein is er klaar voor, de medewerkers zijn er klaar voor... alles is klaar om te beginnen. Overal op het bouwveld liggen stapels met pallets voor de kinderen, zodat ze straks gelijk kunnen beginnen. De eerste kinderen kwamen binnen en liepen naar de grote tent. Daar zou straks de ...

 • 2015-08-01 - Het dagboek van de KVS

  Nieuw bij de KVS van dit jaar is het online KVS-dagboek.
  Tijdens eerdere Kinder Vakantie Spelen werden er al nieuwsberichtjes van het evenement op Facebook gezet.  Ook werden er al veel foto's geplaatst op de website. Dit blijft zo, maar dit jaar gaan we ook een stapje verder door het bijhouden van een dagboek. Daarmee kun je elke dag thuis nog even nagenieten van alle leuke dingen die er op de KVS te doen waren.